In onze dagbesteding leren we van en met elkaar. Bij de activiteiten wordt gebruik gemaakt van de kwaliteiten en krachten van deelnemers. Ook is er ruimte voor persoonlijke inbreng en ontplooiing. Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gesteund. Indien mogelijk richten wij ons in de begeleiding op arbeidstraining en ondersteunen wij het proces richting de arbeidsmarkt. Zeeuws Centrum de Verbinding biedt een veilig klimaat om vaardigheden te kunnen en mogen ontwikkelen en samen te groeien.

Actief & Productief

Rotzooi opruimen met de Troepgroep om bij te dragen aan schone stranden en leefomgeving. Samen boedels sjouwen, waarvan we een deel  opknappen in de werkplaats en verkopen in ons winkeltje ‘De Kleine Bazaar.’ Speuren met een metaaldetector op het strand.

Creatief & Leerzaam

Houtbewerken, muziek maken, schilderen, boetseren, sieraden maken, knutselen, even wegdromen in de leeshoek met een goed boek of tijdschrift. Een schoolopdracht maken, online cursus volgen, hulp bij je CV of sollicitatiebrief, foto’s bewerken, up to date houden van de website en/of facebook pagina van het Centrum. Computers repareren, programmeren, of werken aan je Digi Skills.

Spel & Beweging

In ons Centrum kun je een potje poolen, tafelvoetballen of tafeltennissen met elkaar. Daarnaast hebben wij nog tal van leuke bord- en kaartspelen en puzzels.

“Schitteren doe je
van binnenuit”

Zeeuws Centrum de Verbinding

Nieuwsgierig geworden?
Op basis van een kennismakingsgesprek stemmen we af welke begeleiding voor jou passend is.

Gegevens

Dreesstraat 8
4384 DC Vlissingen
Tel. 06 14439796
Tel. 06 52541664