Privacy & cookieverklaring

Hallo, wij zijn Zeeuws Centrum de Verbinding. Wij verzamelen persoonsgegevens via onze website www.zeeuwscentrumdeverbinding.nl. 

Onze contactgegevens

Zeeuws Centrum de Verbinding
Dreesstraat 8
4384 DC Vlissingen

Mobiel Anniek de Kok: +31 6 14 43 97 96
Mobiel Femke ten Haken: +31 6 52 54 16 64
E-mail: info@zeeuwscentrumdeverbinding.nl

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

Zeeuws Centrum de Verbinding verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Postcode
  • Plaatsnaam
  • Mobiele telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch contact
  • Gegevens over je activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Zeeuws Centrum de Verbinding verwerkt persoonsgegevens voor onderstaande doelen:

  • Het afhandelen van betalingen en/of het uitvoeren van de overeenkomst
  • Om goederen en/of diensten te leveren
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Zeeuws Centrum de Verbinding verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn

Worden uw gegevens gebruikt voor automatische besluitvorming (zoals profiling)

Nee, dat doen wij niet. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Persoonsgegevens worden zolang bewaard als noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst en/of bemiddeling met inachtneming van de wettelijk daartoe gestelde termijnen. Wanneer er sprake is van een overeenkomst en/of bemiddeling worden de gegevens 8 weken bewaard en daarna vernietigd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Zeeuws Centrum de Verbinding verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Worden jouw persoonsgegevens ook buiten de EU verwerkt?

Nee, wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend binnen de EU en zoveel mogelijk in Nederland.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een bestand dat onze website (server) plaatst op jouw computer, tablet of telefoon (apparaat) waarmee je deze website bezoekt. Door het bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website, geef je via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit privacy beleid. Mocht je er niet mee akkoord gaan dat wij cookies plaatsen dan kan dit invloed hebben op de werking van de website. Je kunt dan het volgende doen:

De cookies verwijderen uit je browser

Instellen dat je browser cookies niet automatisch accepteert. Afhankelijk van je browserinstellingen is het mogelijk dat onze website minder goed werkt. Om goed gebruik te kunnen maken van onze websites, adviseren wij om cookies in te schakelen.

Welke cookies gebruikt deze website?

Functionele cookies

Die gebruiken wij om de website goed te laten werken en onderdelen van onze website handiger te maken, zodat je bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken.

 

Analyserende cookies

Google Analytics

Wordt gebruikt om onderscheid te maken in gebruikers van www.zeeuwscentrumdeverbinding.nl. Het betreft anonieme gegevens. Wij kunnen de informatie dus niet herleiden naar een persoon. U kunt het privacy statement van Google hier (https:// www.google.com/policies/privacy/) bekijken.

Hoe kun je bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen? En hoe zit dat met rectificatie of het wissen van jouw persoonsgegevens/intrekken van je toestemming of als je gebruik wilt maken van het recht op dataportabiliteit of als je een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Je kunt contact met ons opnemen via info@zeeuwscentrumdeverbinding.nl. Wij zullen je verzoek dan in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen. Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens? Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Zeeuws Centrum de Verbinding neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@zeeuwscentrumdeverbinding.nl

Laatst gewijzigd 23 februari 2021