In ons kleinschalige centrum, gelegen nabij bos en strand, bieden wij diverse trajecten aan voor jongeren en volwassenen. In onze dagbesteding kunnen mensen met een geïnitieerde zorgvraag op een zinvolle en creatieve manier aan zichzelf werken. Ook bieden wij kortdurende, individuele trajecten aan voor jongeren en volwassenen die weer regie willen krijgen tijdens of na een lastige fase in hun leven. Daarnaast bestaat ons aanbod uit diverse groepstrainingen op het gebied van faalangst, weerbaarheid en migratieproblematiek.

U kunt bij ons terecht als u zoekt naar begeleiding die uit gaat van krachten i.p.v. klachten. Binnen ons centrum is de expertise aanwezig om begeleiding te geven bij onder andere: rouw en verlies, eenzaamheid, (faal)angst, depressie, burn out, PTSS, HSP, NAH, ADHD, Autisme, persoonlijkheidsproblematiek, hardnekkige negatieve patronen en problematiek als gevolg van cultuur, migratie en identiteit.

Anniek de Kok

Na jarenlange ervaring in het werken met jeugd, het vormgeven van passend onderwijs en organiseren van maatwerktrajecten werd het tijd al mijn expertise voor een bredere doelgroep in te zetten.

Samen met Femke werkte ik als vrijwilliger in een dagbesteding en ontstond de wens een eigen centrum te beginnen. Door onze krachten te bundelen is het ons gelukt een prachtig aanbod te creëren voor jongeren en volwassenen die (tijdelijk) niet kunnen deelnemen aan school of werk.

Mijn expertise ligt op het gebied van mensen begeleiden die kwetsbaar zijn en psychische problemen ervaren, de afgelopen jaren heb ik mijn bijscholingen hier ook op afgestemd.

Femke ten Haken

De rode draad in mijn loopbaan is altijd het werken met kwetsbare mensen geweest. Naast mijn ruime ervaring in het speciaal onderwijs, ligt mijn expertise op het gebied van NT2,  inburgeringsproblematiek en het bieden van individuele begeleiding aan mensen die moeite hebben het leven te overzien en hier hulp bij kunnen gebruiken.

 

Tijdens mijn werk als vrijwilliger in de dagbesteding groeide mijn motivatie om een eigen centrum te beginnen voor jongeren en volwassenen die steun en begeleiding nodig hebben.

Anniek en ik bundelden onze krachten en hebben een mooi aanbod gecreëerd waarin wij, net als de mensen met wie wij werken, gebruik maken van elkaars krachten en van elkaar leren.

Ted-Talk & Bonny-Babbel 
In ons centrum  is therapiehond Teddy aanwezig. Teddy kan worden in gezet als co-coach. Recent is ook pup Bonny bij ons gekomen. Zij leert veel van Teddy en helpt al waar zij kan.

“Verbinding met jezelf leidt tot verbinding met anderen”

Zeeuws Centrum de Verbinding

Nieuwsgierig geworden?
Op basis van een kennismakingsgesprek stemmen we af welke begeleiding voor jou passend is.

Gegevens

Dreesstraat 8
4384 DC Vlissingen
Tel. 06 14439796
Tel. 06 52541664